Stans godaste veganpizza!!

Vi har precis avnjutit den godaste veganska pizzan vi vet!! Den är helt ljuvlig, och du kan även välja glutenfri botten, som vi gör. Vi lagar mycket mat hemma, men när vi vill äta ute så köper vi den alltid på samma ställe, för den är absolut den bästa veganska pizzan både jag och Sven – Alex vet!!!

De är helt underbara på pizzerian, för nu har de lärt sig att vi behöver extra pefferoni utan att vi säger ett enda knyst.. Haha…. Så om ni är nyfikna på att prova ett veganskt alternativ så är det här rätt ställe att göra det på!!

Just denna vi äter heter Skattungepizza och vi säger till om glutenfri botten och att den ska vara helt vegansk …… Sist åt vi även vegansk kebabrulle här, och jösses vad det var galet gott!! Ni känner ingen skillnad mot kött kebab jag lovar!! De har en hel meny med veganska alternativ och det är det inte många ställen som har, så vi har verkligen en fördel i Mora med det.

Nu sitter vi med ett leende på läpparna, mätta, nöjda och glada!! Så.. Vart kan ni köpa dessa ljuvliga delikatesser?? Jo, på JÄRNVÄGSKIOSKEN på järnvägsstationen i Mora!! Ni kommer vara mer än nöjda när ni smakat, jag lovar!

Så fint fat att äta på, ger ju extra njutning!

Trevligt bemötande av denna man, får vi alltid när vi kommer.. Och de andra också så klart!!

Ser ni den här skylten, så har ni kommit rätt.. Till nästa gång.. Kramar jag om er Sylvia

Om ni tycker om inlägget, gilla och dela gärna det, tack 🌿

5 svar på ”Stans godaste veganpizza!!”

  1. Har njutit av deras Havet med glutenfri botten många gånger, såå goda👌❣ Nu ska jag o mina tjejer testa deras veganska när de kommer hem till jul🎄🎄🎄 Såg deras annons i Masen om den veganska menyn de börjat med och tack vare dig så behöver vi inte undra om den är lika bra; nu vet vi:) Tack🌿

  2. Vi på JÄRNVÄGKIOSKEN
    Tacka dig och din block för detta. Och hälsa är ocj alla andra välkommen

Kommentera gärna.