När våra tonårsbarn blir utsatta för sexuella trakasserier och förnedrande påhopp …

Som mamma / pappa skyddar man sina barn som en rytande tiger..

” Min älskade dotter ”

Jag tror inte det har undgått någon. att kvinnor träder fram och berättar om det som de blir utsatta för i ” det tysta ”.Min dotter hör till en av dem..

Som att det skulle vara minsta lilla ok, att skicka bilder på sin snopp till min dotter ” av misstag ” eller hur?? Är det något som inte går fram riktigt när hon säger att hon vill inte ha bilderna, och det kommer en ursäkt ” oj då ” det var inte meningen. Eller börja hoppa på henne att hon som mår så dåligt, hon får fan skylla sig själv om hon inte får ” ligga ”. Att hon är ett freak, fula kommentarer om hennes utseende, osv….

Vilka jävla as har vissa killar blivit?? Vart har deras syn på kvinnan kommit ifrån?? Och vet ens föräldrar till dessa unga ( och äldre) pojkar vad de gör?? Det utnyttjas hej vilt så de kan få sin vilja fram, och kvar blir kvinnorna, som de lämnar med förnedring och skuld att ” de får skylla sig själva ”de förtjänar det”

Alltså… Jag blir heligt förbannad på att det ens förekommer, samtidigt som jag blir heligt glad att det kommer fram mer och mer, om det här genom stora pådrag i media. Organisationen Mee too, tar fram en hel del just nu i ljuset..

Men sociala media ger alla en frihet att skriva, och skicka iväg vilken dynga var och en vill, utan att ens bry sig om, ifall den som får det vill ha det….Troligtvis vill ingen få en snoppbild, man inte bett om…

Jag är så stolt över att min dotter öppnade ett konto på Instagram idag och lägger ut vilken ” skit ” hon får öppet.. Samtidigt får hon ” hot ” för att hon vågar göra det.. Läs det här.. Känns det inte helt jäkla bedrövligt ??

För det finns väl inte en enda förälder som vill att deras dotter ska bli utsatt för det här?? Vill ni att eran dotter ska få den här dyngan kastad på sig?? Nä, trodde väl inte det.. Blir ni arga vid blotta tanken?? Troligtvis…

Kanske dags att börja prata med sina pojkar då, från det de är små och berätta om hur bra det är att kvinnor finns istället, och att det är dags att börja behandla dem som gudinnor!!!! Kanske dags att kräva att få se våra tonårsbarns ” konton ” och börja kolla vad som pågår i konversationer??? Kanske dags att börja ta det på allvar, och sätta konsekvenser om det uppdagas?? Om ni får ett ” tips ” från någon anonym på vad erat barn håller på med, kolla upp det!!

Vi vill leva på en planet med fred och lugn och ro.. Det hjälper inte att bara sitta och rulla tummarna och tro att ” mitt barn ” gör inte sånt.. Jo, tänk att det kan vara just din son som skrivit det här till någons dotter !!!Nästa gång kan det vara din dotter som gråter….och då lovar jag att du kavlar upp skjortärmarna!!!

Och jag vill tillägga att det finns många fina pojkar/ män därute med, vi behöver bara upplysa och agera, till dem andra, som gått helt vilse i sina tankar och sitt agerande.

Jag har själv en tonårsson, och kommer se till att ha koll på vad han gör mot tjejer.. Va så säker!!

Tills nästa gång… Kramar 🌿🌿🌿

Sylvia

2 svar på ”När våra tonårsbarn blir utsatta för sexuella trakasserier och förnedrande påhopp …”

  1. För jävligt och all respekt till din dotter för att hon visar vilken skit hon får. 👊🏻 Bra sätt att bli av med det. Troll spricker i ljuset. Hoppas att dessa ”pojkar” (män är de då inte) tillhör minoriteten. Undrar just varifrån de får beteendet.

  2. Saknar ord.. vilken värld vi lever i.. Jag blir arg, besviken och samtidigt undrar hur kan vi vuxna ändra på ungdomarnas vidriga uppträdande i media?

Kommentera gärna.