Ljuvlig påsk med familjen 🐓🐔🐥

Tänk..

Att världen utanför kan tyckas se märklig ut och kaos råder på många sätt.

Men ändå så kan vi välja stillhet och frid om vi bara vill det. Vi bestämmer ju alltid hur vi väljer att reagera på allt i vår utanför värld, eller hur?? Kanske kan det vara läge mer än någonsin att stilla den inre världen först? Allt tjatter i huvudet som inte gör någon nytta alls mer än skapar ännu mera kaos.

För mig är det mer än livsviktigt att jag får vara i naturen så mycket det går och med mig själv en stund då och då.

Men i påsk var det ljuvligt och underbart att få vara med min familj och mina barn!! Som jag längtat länge efter att vi alla kan ses igen ❤️Och äta ute på en av de coolaste och mysigaste ställena HERMANS i Västerås!!

Vilken mat!! Mexico uti fingerspetsarna fullt ut!! Så har ni vägarna förbi så åk dit!!

Några bilder med delar av familjen efter en fantastiskt mysig och god kväll ❤️

Önskar er allt gott ❤️❤️❤️

Kommentera gärna.