Vegan Pizza och resa till varmare breddgrader..

Nu är jag och min kära mor på väg till blått hav, vit sand, salsa och flamingos!!

Vi njuter av en urgod vegansk pizza på Arlanda och mamma äter pasta som aldrig förr 😃

Jag tror verkligen på att livet bjuder oss på precis det vi behöver i rätt ögonblick, det som är unikt för oss som individ men också att det ska gynna helheten av människor runt oss och även människor vi inte än träffat..

Därför ser jag på livet med andra ögon efter dessa 6 år av att lära sig om livet från en ny vinkel….Så mycket jag lärt mig och lär mig om mig själv hela tiden.. Så mycket mer kärlek jag kan känna för varje dag som går…Så mycket kunskap, förståelse och ödmjukhet… Livet är i ständigt flöde och vi får allt när vi är redo.. Så är det, det vet jag av egen erfarenhet!! ♥️

Dagen har bestått av ett ständigt flin på läpparna och det verkar inte gå över 😃😃😃

Ok.. Nu sista pizza biten och sen mot hotell.. Imorgon bitti bär det av mot sol, hav och värme och skratt!!

Kramar från en mycket tacksam Sylwia ♥️♥️♥️

Kommentera gärna.