Om mig

Sylwia Piasecka

4 år ung kom jag hit, till landet med snö, köttbullar och röda stugor med vita knutar . Jag var så lycklig, för jag hade aldrig sett snö, och dessutom hade livet gett mig en pappa, som älskade mig precis som om jag vore hans egen!!

Min familj blev komplett, mamma, pappa, jag och lillebror. Jag var verkligen ett nöjt och glatt barn!! Älskade allt, luktade och kände, njöt av tidiga snöiga skidturer i skogen, med varm Oboy och limpmackor med ost i min lilla ryggsäck..

Det var jag och världen!! Jag var ostoppbar, högljudd, glad och tacksam för att jag såg allt genom glitter. Jorden, vilken vacker plats att vara på…

Lyckan när farfar tog fram den runda plåtasken ur sin ficka, med underbara karameller, och stack åt mig, mitt i veckan!! Jag var lycklig, genuint lycklig och jag gjorde vad jag ville och tyckte om, sa ja och nej på ställen som var rätt för mig.

Så… Vart började jag vika av från henne?? Kanske när jag blev äldre och blev åtsagd att inte äta för många smörgåsar för det var inte bra för min figur.. Kanske att jag försökte få människor att älska mig så mycket att jag blev blå.. Kanske när jag stressade mellan barn, företag och vara fru.. Kanske när jag utbränd ligger i sängen och gråter och vill inte gå upp mer…Men mest av allt att jag hade tappat bort mig själv helt. Och att jag föga visste att jag skulle snart få stanna upp, ta hand om mig själv och ta mig upp ur något som snart skulle bli en av mina största utmaningar i livet ! Det skulle bli en erfarenhet som skulle kräva tålamod  , kärlek till mig själv och insikter om vikten att ta emot hjälp

 

Det jag nu skulle få uppleva,  blir starten på ett helt nytt liv  …

”Jag känner att något inte står rätt till.. Kanske borde jag åka till läkaren. Jo, jag ska det så fort jag kommer hem från promenaden.

Jag hinner inte hem… Allt blir plötsligt svart, jag ser inget, kan inte röra mig eller prata.. Trycket i huvudet gör mig rädd.. Ska jag dö nu???

6 år sen.. Jag stressar mig fram i livet  Jag vet och känner att detta kommer inte hålla  men jag vill inte lyssna på varningstecknen . Tills livet stoppar mig. Tvärt. Hårt. Och med en styrka som jag längre inte kan ha kontroll på,. Det är det som behövs . 3 hjärnskakningar  ,3 slag mot huvudet inom 4 måndader . Det sista slaget stänger av mig. Inget fungerar i min kropp som det ska. Hjärnan lyder inte,  kroppen gör som den vill, och jag har inte längre ett liv där jag kan fungera .

De säger på neurologen att det kommer bli bättre inom 2 månader. Jag vill gärna tro dem. 5 år senare är jag fortfarande inte bra,och jag har provat många olika former till läkning . De säger tillslut att jag får leva med detta . Jag får acceptera det , men en röst i mig säger att jag inte ska ge upp än . 

Sommaren 2018 hittar jag en kurs på nätet om Energimedecin  med Donna Eden , som är en av världens största healers och ser människors energifält och glort sedan hon föddes . Jag börjar följa rörelserna och punkterna på kroppen hon lär ut, varje dag och något håller på hända med mig!! Jag känner och förstår kunskapen bakom sjukdomar, varför jag inte blir bra, och hur stressen i kroppen påverkar  våra energifält ! Jag börjar sakta men säkert känna skillnaden i mig… Vilken wow upplevelse !!

 

6 år.. Av ständigt letande, läkarbesök, metoder, mat,.. Allt jag provat som inte riktigt tagit mig ända fram till orsaken och grunden i blockeringar som inte kunde släppa greppet om mig och min kropp . Att få lära mig om från början, hur ska jag få min kropp att fungera? Vem är jag   Vad gjorde att jag stannade i stress så länge, så att kroppen inte pallrade att ropa längre  Hur jag läker jag mig själv?? Hur får jag tillbaka självkärleken till mig  ?

Inget togs ifrån mig dessa år !! Livet gavs mig åter!! Jag har lärt mig mycket, och jag vet nu också hur andra människor upplever saker som jag då inte hade en aning om. Genom erfarenhet växer vi, och det kan tyckas ibland att erfarenheten inte är så rolig i stunden, men den gör oss alltid starkare, och den finaste gåvan vi får utav den, är att vi ser också andras lidande med mycket mer kärleksfyllda ögon. Och oss själva.

Vi behöver finnas för varandra, stötta, öppna upp och prata

Men viktigast av allt. Vad hittade jag på vägen i mitt återhämtade, vad lärde jag mig och hur kan jag dela detta med er??Jag kan ge er min erfarenhet genom orden, en rutin av övingar jag gör varje dag, få en förståelse hur ditt energifält och din kropp och själ kommunicerar med varandra   , vad det finns för vägar som gör dig lycklig, hel och levande, på ett helt nytt sätt. Jag är vegan, örter i naturen är magiska, mjuka rörelser och tappning!! Jag kan visa er energin i eran kropp, hur ni rör den och flyttar den, lär er lugna ner eran stress för alltid och skapar balans i erat liv, för jag vill er det allra bästa !! Precis som jag nu ger det till mig själv… det bästa är bara gott nog tll oss alla. Vi vill alla leva ett liv i flöde eller hur?? Och genom att ta hand om sin energi så pumpar vi ut den till andra automatiskt ♥️

Allt har sökts fram av mig, till mig på holistisk väg.. Jag vet hur det fungerar.. Och att det är bra. Inget hokus pokus. För det handlar inte bara om kroppen utan väldigt mycket mer om själen.. Jag känner, och ser dig.. Jag vet vad du går igenom.. För jag har varit där själv, och min resa fortsätter..

Vad har jag att erbjuda er?? Jo min kärlek och syn på livet, mina erfarenheter av stress vad de gör med människan och vad du kan göra åt det, att det alltid finns sätt som kan hjälpa just dig. Jag har lärt mig enkla verktyg som tar max 10-15 minuter per dag av investering för att minska stress påslag och därmed låta kroppen läka, bli lugnare och du kan ta beslut som gynnar dig i livet. Blir du nyfiken hur?? Kontakta mig per mail på info@organiclifebysylvia.com, eller mobil för förslag om föreläsning eller enkla tips.

Välkommen att följa mig, jag ska göra det bästa jag kan för att dela med mig av mina gåvor..

Med kärlek till er och livet ♥️

Vill ni kontakta mig går det bra att göra det här :sylvia.jansson.72@gmail.com

Sylwia ♥️