När livet luktar hav och tång..

Jag har ett öppet hjärta till Livet,så nästan alltid är jag glad och ser saker från vad som händer just nu… Alltså erfarenhet och upplevelser rikare.

Men även jag hamnar som andra i situationer av rädslor och minnen som skaver. Då hjärtat gör lite ont och stänger sig en aning.

Då vet jag att det som brukar hjälpa mig är naturen, meditera lite extra, göra Qigong, massera punkter på kroppen och stärka mina fält, njuta god mat, ta en tur till ett fik och titta på människor, och låta lugnet komma tillbaka, så hjärtat öppnar sakta upp igen.

Att andas in hav och tång är det som blir den extra kryddan för mig och havets ljud och dess kraft är oslagbar.Det dövar ner den där apan som tjattra i huvudet, för det går inte att lyssna på den när allt är så vackert framför mina ögon. Själen får lugn och ro.

Då känner jag mig sådär stor och liten på samma gång, att jag är en del av allt som händer, en del av havet, en del av känslor och en del av alla andra människor också. Ni vet den där platsen inom er, där ni bara känner ett totalt lugn..så..

Det är allt bra ibland att livet luktar hav och tång 🌊🌊🌊

Med kärlek Sylwia ♥️

Kommentera gärna.