När livet ger dig nya vägar

Jag är på road trip genom Skåne. Möten om framtida samarbeten i energi medecin, men också massor av matupplevelser och fantastiska nya platser!!Det som jag upplevt på en vecka, är mer än jag upplevt på väldigt, väldigt länge

Att jag älskar Skåne har ju aldrig varit någon hemlighet, men denna resa är speciell och unik på alla områden , och på sätt jag inte kunde föreställa mig var möjliga.

Den har gett mig insikter i att ta vara på magkänslan, som talar till en på en gång. Detta har öppnat för de mest magiska möten på riktigt, riktigt länge..

Här sitter jag nu.. Tittar ut över havet med en utsikt som tar andan ur mig, och i ett hus fyllt med kärlek, där en kvinna spontant bjöd in mig att hyra rum i hennes vackra hus, efter att jag frågat henne om hon visste ett bra boende när jag är här. En kväll med prat om livet, fika och nya vackra vänner ♥️

Jag är så tacksam, och ser hur mycket godhet som finns och jag möts av..Och inser väldigt tydligt innebörden av att om man ger godhet, så är det exakt det som studsar tillbaka.

Den här resan har bara börjat.. Nu vet jag mitt nästa steg..Skåne jag kan säga att jag älskar dig.. Väldigt, väldigt mycket.. ♥️

2 svar på ”När livet ger dig nya vägar”

  1. Vilka vackra bilder på platser jag ofta varit på, men numera blir det ytterst sällan. Jag önskar, att jag vore lika kreativ och positiv, som du.

Kommentera gärna.