Kan livet bli så här bra?? Ja!!!♥️♥️♥️

Till alla er därute som känner att ni vill ge upp, att ni tvivlar på eran kraft och att kanske både kropp och själ värker… Jag vet vad ni går igenom ♥️

Mitt liv kunde se annorlunda ut nu. Jag trodde att jag får acceptera mitt livsöde och leva med mina fysiska problem. Precis som kanske just du gör som läser detta nu i denna stund. Men min vän, låt mig ge dig en strimla glädje och hopp att du kan fixa detta!! Du är speciell bara genom att du föddes och ditt liv kan ändras till det bättre för varje dag, bara du får verktygen, kärleken till dig, och någon som lyssnar och förstår att dina besvär inte är påhittade eller inte finns. För det gör de i allra högsta grad, jag vet vad du går igenom i många områden, genom mina egna erfarenheter och vad som hände mig.

Stress är inget hitta på.. Det går inte att skjuta bort den eller, eller ignorera den. Då skriker den ännu högre!!

Det gäller att veta om att den egentligen vill” skydda ”dig,från riktiga faror, men den istället ställer till det för dig genom att skicka ut ständiga överdoser av stresskemikaler ut i din kropp, påverkar blodet, muskler, andningen och programmering i amygdala sker, där du lagrar minnen och känslor, av ännu mera stress.. Som skapar ännu mer stress.. Att veta att du kan programmera om din stress till att bli lugn i kroppen och du kan ta kontroll över dina reaktioner, det är magiskt !!

När du förstår att du kan påverka detta själv med dina egna händer, en rutin att knacka, trycka på akupunktur punkter på kroppen som skickar lugnande signaler till amygdala , får energin i dina meredinaner (energibanor i din kropp som gör att du löser upp spänningar, matsmältning, stress tex) att flöda, så kan nya minnen skapas i din hjärna och kropp, som reducerar bort stressen upp till 50 procent varje gång du knackar, masserar punkterna!!!

Du leder energin fri genom organ i kroppen, frigör den igen och slipper värk,. Du vet hur du lugnar stressen, bygger upp immunförsvar, hjälper lymfsystemet att ta bort slagg ur ditt system och stärker därmed upp på alla områden för att fungera optimalt för just dig!!! I sin tur avlastar du din kropp att läka det den behöver!! Och din stress läker sakta ut ur ditt system och påverkar inte längre dig på samma sätt. Du kan få börja använda din kreativa del i hjärnan,mer och mer, den som skapar, och därmed få ett liv som passar dig!! Ditt eget paradis!!

Varför blir vi inte lärda detta redan i tidig ålder?? Varför används detta inte mer i sjukvård, allmänt, utbildningar och i skolor??

Mitt svar är att det är på god frammarsch!! Och jag hjälper dig gärna, kanske mindre grupper, mer än gärna att komma och förklara och visa enkla metoder att ta tillbaka ditt liv, fokusera bättre, må bättre.. Ja helt enkelt att du blir den du vill vara full ut och sprider den energin vidare till andra runt dig!!

Jag är i en början att vilja dela detta, och jag lär mig varje dag om stressen, hur jag gör med mig och det som kommer upp. Mina egna erfarenheter av vad den gör, vad du kan göra åt den, är tjock gedigen kunskap som jag är tacksam att få dela med mig av, och utövar energi träningen med varje dag och märker hela tiden skillnaden till det bättre!!!

Jag säger inte att jag är ” expert” eller kan säga att jag har flera års hög skolutbildning på detta, men jag har mitt eget liv som referens, och hur jag har hjälpt mig själv, genom att gå kurser, läsa och använda mig av olika sätt till själv läkning och insikter. Och det fungerar!! Genom att jag fått fina gensvar från så många att mina videos på Youtube har hjälpt dem förstår jag att jag är på rätt väg att inte bara hjälpa mig själv utan också dela detta på ett lätt sätt som varje människa kan ta in i sitt liv 10-15 minuter om dagen ♥️

Slösa inte bort en sekund till av ditt liv på att tro att det inte kommer bli bättre, för det kommer det!! Jag känner med ett stort hjärta för alla högkänsliga, alla som vill förändra, alla som inte känner hopp, alla som varit beredda att ge upp, jag vill säga er att det går att förändra!! ♥️

Hör av dig vid intresse till och nyfikenhet, detta kommer förändra ditt liv, det kan jag lova!!

Info@organiclifebysylvia.com

Med kärlek Sylwia ♥️♥️♥️

Kommentera gärna.