Energymedicine med Donna Eden

Jag älskar energimedicin!!Det bästa valet jag gjorde i min läkningsprocess, var att ta en kurs genom Mindvalley på nätet och lära mig mer om kroppens energifält, punkter att hålla, knacka, leda, och hur det fungerar på kroppen och själen!! Att lära mig krama om min stress, få den att känna sig trygg så den inte förstör mitt liv, och inse hur viktigt det är att vi vet hur vi kan balansera kroppens energifält och därmed få ett rikare liv!!

Donna Eden och hennes man David, flänger land och rike runt i över 40 år nu världen över. Donna och David kommer nu till Sverige, i februari, och kommer ha 2 workshops, i Stockholm (slutsålt) och en i Malmö, där finns det fortfarande biljett kvar.

Jag har lyckan att få hjälpa till på workshopen i Stockholm, och det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, bara genom att få vara en del av detta och träffa Donna och hennes man live!!

Jag har inte skrivit ett inlägg här på länge, och kände att nu är det dags att börja vakna till liv även här, då detta är min hemsida också.

Här kommer jag dela med mig av min fortsatta livsresa, tips, vegan recept, bra matställen att äta veganskt på, hälsa, och om jag har någon föreläsning eller så.

På Youtube kanalen Organiclifebysylvia delar jag videos på svenska, i olika energi övningar som faktiskt kan förändra ditt liv genom 10 minuters användning om dagen ♥️Jag VET av egen erfarenhet att detta förändrar livet till något man inte ens kunnat föreställa sig, i tider med utbrändhet, hjärntrötthet, sjukdomar och många barn och vuxna som är känsliga i ett samhälle som går allt fortare, så är detta med energimedicin som att bli given en vacker nyckel i guld!! Att få kunskap att kunna styra sina energibanor i kroppen och själen, och ta hand om dem är ett kraftfullt verktyg, tro mig ♥️

Jag vill göra denna resa tillsammans med er, med skratt, bjuda på mig, göra det på ”sylwias sätt”, ibland bakåfram, lekfullt, med ett stort leende på läpparna och från mitt hjärta!!

Att ta hand om sig SKA vara på ett lätt och lekfullt sätt, med dans och rytmer, med gapflapp, felstavningar och snubbel..alltid, alltid från glädjen till dig själv och livet ♥️Jag vill få er att känna livet dansa genom er, att ni är helt perfekta och gudomligt skapade, och att ni också skapar eran livsdans, jag vill att ni ska känna er påfyllda, bubblande och lätta i själen och kroppen så att ni kan sprida er perfekthet genom att bara finnas till!!

Fylld av kärlek och ny kraft hälsar jag er välkomnar tillbaka till min hemsida /blogg

♥️♥️♥️Sylwia

Ett svar på ”Energymedicine med Donna Eden”

  1. Härligt! Vill gärna följa dig förstås och lära mig mer! Tack för att du är den du är! Varmaste kramar! /Ylva Grudd

Kommentera gärna.